VI TILBYR ONLINE UNDERVISNING MED OPP TIL 25% PRISREDUKSJON

Coronaviruset har ført til en annerledes hverdag for oss alle. Vi ønsker derfor å tilby online undervisning med opp til 25% rabatt til alle våre elever, nye som gamle så lenge situasjonen vedvarer.

Få sangundervisning rett hjem i din egen stue! Det eneste du trenger er en telefon, nettbrett eller datamaskin med internett.

Vi er en sangskole bestående av erfarne og høyt utdannede sangpedagoger. Hos oss er alle velkomne, enten du er 10 år eller 90 år, enten du er en erfaren sanger, eller om du kun har sunget i dusjen. Hos oss kan du lære sangteknikk, videreutvikle deg musikalsk, lære nytt repertoar, få gehørtrening og mye mer!

Er du allerede elev hos oss, kan du kontakte din sangpedagog for mer informasjon.

Er du ny hos oss kan du lese mer om tilbudet vårt her.

Klikk deg inn her for påmelding og huk av for online undervisning.

Våre sangpedagoger gleder seg til å møte dere!

3. april 2020