SMITTEVERN HOS OSLO SANGSKOLE

Vi starter i uke 34 opp undervisningen igjen etter sommerferien. Siden vi fortsatt står overfor utfordringer med pandemien Covid19, må vi ta alle forhåndsregler slik at undervisningen kan foregå på en trygg måte i tiden fremover. Her kommer informasjon angående smittevern og hvordan våre elever skal forholde seg både i undervisningssituasjonen og ved eventuelle symptomer, mistenkt smitte eller karantene grunnet nærkontakt.

Vi i Oslo Sangskole følger til enhver tid FHIs og regjeringens regler for smittevern, og ber alle elever gjøre det samme:

HER ER VÅR INFO TIL ELEVENE SOM ALLE MÅ FØLGE:

Før du kommer på time:

• Vær frisk og symptomfri før du kommer på time.
  • Ikke kom på time dersom du har luftveissymptomer, feber eller av andre årsaker mistenker at du kan være smittet. Gi beskjed så fort du har symptomer. Ikke vent til samme dag som timen fordi du tenker at symptomene skal gå over. Hvis du har symptomer en dag før time skal du likevel bli hjemme da regelen er at man må være symptomfri et helt døgn før man går ut.

Ved symptomer på sykdom eller bekreftet sykdom:
I de fleste tilfeller vil man ha milde symptomer i starten av et covid19-tilfelle.

Dersom du har milde symptomer og dermed ikke kan møte på time, MEN føler deg frisk nok til å synge, skal timen omgjøres til online-time. Dvs at du har timen hjemme hos deg selv ved hjelp av Zoom eller Messenger på smarttelefon/datamaskin eller nettbrett. (Din pedagog kan veilede deg på dette over telefon dersom du lurer på hvordan). Da skal timen gjennomføres på vanlig tidspunkt slik at pedagogen slipper hull i undervisningsdagen sin.

Dersom du er for dårlig til å gjennomføre online-time vil sangtimen din bli utsatt.

Dersom du mistenker Covid19, ring din fastlege/coronatelefonen/legevakten og be om test. Da slipper vi langvarige fravær og utsettelser av pakker dersom det er negativ test, og vi får begrenset smitten raskt dersom det skulle være positiv test.

Skulle du få bekreftet Covid19 vil vi fryse din pakke med gjenværende sangtimer til du er frisk og smittefri. Husk å gi oss beskjed raskt, samt å oppgi til smitteoppsporings-teamet alle steder du har vært, inkludert navn på sangpedagogen dersom du har vært på sangtime i inkubasjonstiden/smitte-tiden.

Karantene:
Dersom du skulle bli kontaktet av Oslo kommunes smitteoppsporings-team og beordret i karantene grunnet at du har vært i kontakt med en bekreftet smittet, gi oss beskjed snarest. Da vil vi selvsagt fryse dine gjenværende timer til du er ute av karantene.

VIKTIG GENERELL INFO:

Alle må desinfisere hender rett før du går inn i undervisningsrommet pga at alle kontaktflater du har berørt siden du gikk ut døra hjemmefra kan være smittebærende. Øvingshotellet har håndsprit stående ved inngangen, men du bør også vaske/sprite hender oppe i etasjen du skal til dersom du har brukt dørhåndtak/heisknapper mm fra inngangen til undervisningsrommet. Alle pedagogene har håndsprit og overflate-sprit på øvingsrommet, og vil tilby deg dette når du kommer inn.

Hold avstand!!:
Pedagogen vil holde minst en meter avstand til eleven, og vi ber deg gjøre det samme. Pedagogen vil vise deg og forklare teknikker uten å røre deg fysisk.

Hoste og nyse-hygiene:
Av og til må man hoste eller nyse av tilsynelatende andre grunner enn covid19 (allergi eller forbigående irritasjon i halsen) og da er det viktig at du gjør dette i albuen din når du er inne på timen.

DUO-timer:
Alle rommene vi underviser på har en størrelse som gjør at man kan holde avstandsreglene. Duo-timer gjennomføres på større rom enn individuelle timer.

Dersom din pedagog får symptomer, mistenker smitte eller får påvist smitte gjelder alle de samme reglene som nevnt over, og vi vil informere dere snarest for å hindre smitte.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Vi ønsker dere en trygg, god og syngeglad høst med Oslo Sangskole!