Våre Pedagoger

Renate Staal Nygård

Renate er utdannet klassisk sanger fra Norges Musikkhøgskole (2007), med fordypning i sangdidaktikk. Hun jobber som freelance sanger, bl.a som solist for ulike klassiske oppføringer, hatt hovedrolle i spel og synger i Vokaltrioen “The Blossom Bees”. Hos Oslo Sangskole underviser hun i klassisk sang, musikal, jazz, vise, pop og generell sangteknikk.

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen studerer jazzsang og musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Hun har tidligere studert faglærer i rytmisk vokal ved Universitetet i Agder. Hun har undervist i flere kulturskoler i både sang og piano, deriblant MUNO, Oslo Private Musikkskole og Karlsøy Kulturskole i tillegg til å dirigere kor. Som utøver jobber hun med egne prosjekter og er sanger i vokalensemblet Oslo14. Lisbeth-Anita har bred sangerfaring og i Oslo Sangskole underviser hun i generell sangteknikk og alle typer rytmisk musikk som jazz, improvisasjon, pop, soul, R’n’B, musikal, viser m.m. I tillegg har hun tatt level 1 + 2 i Estill Voice Training og har erfaring fra klassisk sang.

Andrea Wannebo

Andrea er utdannet utøvende musiker og vokalist fra NLA Høgskolen i Staffeldtsgate i Oslo. Ved siden av Oslo Sangskole er hun freelance sanger/korist og aktiv låtskriver for egne og andre prosjekter. Hun er også engasjert i pop- og gospelgruppen "New Voices". Hos Oslo Sangskole underviser Andrea i sangteknikk, improvisasjon, pop, R'n'B, soul, rock og country m.m.

Johanne Johnsen

Johanne studerer jazzsang og musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Som utøver jobber hun med egne prosjekter som sanger/fløytist/- og pianist, og som korist for ulike band/ensembler. Hun er også sanger i Oslo Hit Ensemble, et pop-kor som synger både gamle og nye hits. Hos Oslo Sangskole underviser hun i generell sangteknikk, improvisasjon, jazz, pop, R’n’B, soul, musikal, viser, m.m.

Therese Lech (i permisjon)

Therese er utdannet jazzsanger med fordypning i sangdidaktikk fra Norges Musikkhøgskole. Hun har tidligere undervist i sang ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole og dirigert flere barne- og ungdomskor. I tillegg til Oslo Sangskole er hun bl.a. fast vokalpedagog på Høgskolen Staffeldtsgate og studerer fortiden PPU ved NMH. Som utøver er hun frontvokalist i bandet “Folk & Røvere” og sanger i Elin Rosselands Oslo 14. På Oslo sangskole underviser hun i improvisasjon, generell sangteknikk, R’N’B, jazz, pop, rock, soul og viser.