Påmelding huskonserten 8.desember

Søndag 8.desember kl 15 er det duket for nok en fantastisk huskonsert hos oss i Oslo Sangskole! Påmeldingsfrist er 20.nov. Du finner påmeldingsskjema nederst på denne siden. Prisen for deltakelse er 610kr.

Øvelse med pianist foregår samme dag mellom kl 10:00 – 1430. Vi ønsker å vite når du kan øve, så gi oss tilbakemelding på det sammen med påmeldingen.

Huskonsertene våre har blitt en veldig fin tradisjon, med varm og inkluderende stemning. Vi har verdens beste publikum på våre konserter, hvilket vi er veldig stolte av, så her kan du vite at du blir tatt godt imot. Konserten vil foregå på Øvingshotellets preprod-rom. Tilbakemeldinger fra elever og foresatte fra tidligere huskonserter har vært veldig gode, og derfor gjentar vi suksessen!

Vi leier inn profesjonell pianist til dere for å forsikre oss at det hele skal bli en god opplevelse. Dere får selvsagt øve sammen med pianisten i forkant av huskonserten. Ved flere anledninger har vi hatt inne pianister som Lars Andreas Aspesæter fra Beat for Beat og Anders Aarum som blant annet har vunnet Spellemannspris.

Til dere som tenker «dette hørtes gøy ut, men tør jeg?». Da vil jeg si: JA, det gjør du! For det er viktig å huske at dette er en huskonsert. Her øver man på å gjøre konserter, og er en del av deres undervisningstilbud hos oss i Oslo Sangskole. På huskonsertene våre får du mulighet til å prøve ut det du har øvd på sangtimene foran et publikum og å bli inspirert av hva andre holder på med.

Man skal være litt spent og nervøs og man skal svette litt i håndflatene. Etterpå sitter man igjen med en fantastiske følelse i hele kroppen av at man faktisk gjennomførte det. Og det går som regel mye bedre enn man tror!

I forkant av huskonserten øver vi på mikrofonteknikk og scenebevissthet. Vi jobber også med strategier knyttet til nervøsitet og stressmestring, slik at man føler at man har kontroll over situasjonen.

Til de av dere som er ferdige med 10-timerspakkene eller har pause fram til høsten: Dere er selvsagt hjertelig velkommen til å delta dere også!

Har du lyst til å bli med? Eller har du spørsmål knyttet til huskonserten?
Besvar denne mailen!

Håper på å se akkurat DEG!

Gode hilsener,
Oslo Sangskole


    5. november 2019