Online undervisning f.o.m 9.november

Øvingshotellet kommer til å holde stengt fram til 1.desember, med mulighet for forlengelse. Dette vil vi få vite mer om i tiden framover. Det vil si at vi nå flytter undervisningen online, fra og med i dag. Så snart Øvingshotellet åpner igjen vil vi fortsette med fysisk undervisning for de som ønsker dette.

Du vil motta en invitasjon fra din sangpedagog om dette på e-post undervisningen på Zoom. Vær klar til å logge deg på minimum 5 minutter i forveien. Din sangpedagog sender deg eventuelle lydfiler eller øvespor på forhånd som du kan synge til.

Dersom du har du har spørsmål knyttet til dette, ta kontakt med din sangpedagog.

Hvordan laste ned og bruke Zoom i sangundervisningen
Vi bruker Zoom i undervisningen vår, og dette er gratis å laste ned.

Slik gjør du det:
1. Last ned Zoom via denne linken
2. Du vil få en mail fra din sangpedagog med en Zoom-link. Trykk på direktelinken merket i uthevet skrift.
3. Dersom du havner i et såkalt «venterom» vil pedagogen slippe deg inn når hun er klar.
4. Skru på bilde og lyd
5. Syng i vei!

Hvis du ikke får lyd:
Nede i venstre hjørne er det bilde av en mikrofon. Dersom bildet av mikrofonen er rød eller har et kryss over seg, er mikrofonen din avskrudd. Trykk på mikrofonen for å skru på lyd. Dersom dette ikke funger, trykk på den lille pila rett ved siden av mikrofonen og velg enten 1) Built in microphone eller 2) Eksterne hodetelefoner. Sistnevnte gjelder dersom du bruker hodetelefoner.

Hvis du ikke får bilde:
Nede i venstre hjørne ved siden av mikrofonsymbolet er det et symbol med et filmkamera. Trykk på dette for å aktivere video. Dersom du får beskjed om å godkjenne bruk av video skal du godkjenne dette.

Du vil også få veiledning av din pedagog på Zoom eller over telefon hvis nødvendig.

Litt om hvordan vi løser dette i praksis:
Din sangpedagog sender singback/karaoke/Irealpro/pianotrack/link til låten dere ønsker å jobbe med, og sender dette til dere på forhånd. Slik kan vi fortsatt å tilpasse tonearter til hver enkelt, tempo, m.m. På denne måten kan dere synge sammen med «playback» både på time og når dere øver hjemme. Vi kan jobbe med stort sett de samme tingene via online-undervisning som på vanlig time.

Dersom du allerede bruke et karaokespor som du liker, send dette gjerne til din sangpedagog på forhånd.

Vi anbefaler at du melder deg inn i Oslo Sangskoles Facebook-gruppe «Sangforum». Her kommer vi til å dele tips og triks om sang og stemmebruk.

De beste hilsener fra alle oss i Oslo Sangskole

Semesterplan – Høsten 2020

Et nytt semester ved Oslo Sangskole er endelig igang igjen 17. august.
Her kommer høstens semesterplan. (mer…)

☀️Sommerkampanje☀️

Skolen har igjen åpnet for normal undervisning og dette feirer vi ved å gi alle 10% rabatt ved kjøp av sangtimer innen 1.august!

Tilbudet gjelder alle våre 10-timerspakker, gavekort og enkelttimer. (mer…)

VI TILBYR ONLINE UNDERVISNING MED OPP TIL 25% PRISREDUKSJON

Coronaviruset har ført til en annerledes hverdag for oss alle. Vi ønsker derfor å tilby online undervisning med opp til 25% rabatt til alle våre elever, nye som gamle så lenge situasjonen vedvarer.

Få sangundervisning rett hjem i din egen stue! Det eneste du trenger er en telefon, nettbrett eller datamaskin med internett. (mer…)

VI TILBYR NETTBASERT UNDERVISNING!

Vi i Oslo Sangskole ønsker å kunne tilby sangundervisning på tross av at skolen har stengt den normale undervisningen.

Flere av våre pedagoger ønsker nå å tilby nettbasert sangundervisning via Skype. Ta kontakt med din pedagog for mer info.

ER DU NY ELEV OG ØNSKER 1 TIL 1 SANGTIME OVER INTERNETT?
– Meld deg på her og huk av for nettbasert undervisning i vårt påmeldingsskjema. (mer…)

Oslo Sangskole utsetter undervisning

Kjære elever og foresatte!

Vi i Oslo Sangskole ønsker å forebygge smitte og følger nøye med på utviklingen av koronaviruset.

Vi har kommet frem til at vi må avlyse masterclass og huskonsert som var planlagt 15.mars og 29.mars. I tillegg må vi utsette all undervisning så lenge skolene er stengt. I første omgang er det t.o.m 26.mars. Utover det vil det komme ny informasjon til dere så fort vi vet hvordan situasjonen arter seg. (mer…)

AVLYST – PÅMELDING HUSKONSERT 29. MARS

Meld deg på vårens huskonsert 29. mars.

Påmeldingsfrist – 20. mars (mer…)

SEMESTERPLAN VÅREN 2020

Her er vårens semesterplan for Oslo Sangskole. (mer…)

Fra 01.01.2020 er det nye priser i Oslo Sangskole.

Fra 01.01.2020 er det nye priser i Oslo Sangskole.

Hvis du allerede har begynt, eller begynner på en ny 10-timerspakke før 01.01.2019 vil de gamle prisene være gjeldende til du har fullført 10-timerspakken. (mer…)

Påmelding huskonserten 8.desember

Søndag 8.desember kl 15 er det duket for nok en fantastisk huskonsert hos oss i Oslo Sangskole! Påmeldingsfrist er 20.nov. Du finner påmeldingsskjema nederst på denne siden. Prisen for deltakelse er 610kr.

Øvelse med pianist foregår samme dag mellom kl 10:00 – 1430. Vi ønsker å vite når du kan øve, så gi oss tilbakemelding på det sammen med påmeldingen.

Huskonsertene våre har blitt en veldig fin tradisjon, med varm og inkluderende stemning. Vi har verdens beste publikum på våre konserter, hvilket vi er veldig stolte av, så her kan du vite at du blir tatt godt imot. Konserten vil foregå på Øvingshotellets preprod-rom. Tilbakemeldinger fra elever og foresatte fra tidligere huskonserter har vært veldig gode, og derfor gjentar vi suksessen!

Vi leier inn profesjonell pianist til dere for å forsikre oss at det hele skal bli en god opplevelse. Dere får selvsagt øve sammen med pianisten i forkant av huskonserten. Ved flere anledninger har vi hatt inne pianister som Lars Andreas Aspesæter fra Beat for Beat og Anders Aarum som blant annet har vunnet Spellemannspris.

Til dere som tenker «dette hørtes gøy ut, men tør jeg?». Da vil jeg si: JA, det gjør du! For det er viktig å huske at dette er en huskonsert. Her øver man på å gjøre konserter, og er en del av deres undervisningstilbud hos oss i Oslo Sangskole. På huskonsertene våre får du mulighet til å prøve ut det du har øvd på sangtimene foran et publikum og å bli inspirert av hva andre holder på med.

Man skal være litt spent og nervøs og man skal svette litt i håndflatene. Etterpå sitter man igjen med en fantastiske følelse i hele kroppen av at man faktisk gjennomførte det. Og det går som regel mye bedre enn man tror!

I forkant av huskonserten øver vi på mikrofonteknikk og scenebevissthet. Vi jobber også med strategier knyttet til nervøsitet og stressmestring, slik at man føler at man har kontroll over situasjonen.

Til de av dere som er ferdige med 10-timerspakkene eller har pause fram til høsten: Dere er selvsagt hjertelig velkommen til å delta dere også!

Har du lyst til å bli med? Eller har du spørsmål knyttet til huskonserten?
Besvar denne mailen!

Håper på å se akkurat DEG!

Gode hilsener,
Oslo Sangskole