Høsten 2019 byr på to nyheter!

Denne høsten kan vi tilby to nyheter hos oss i Oslo Sangskole. Fra nå av kan du velge 30 minutters individuelle sangtimer og timer i låtskriving. Meld dere på i dag for å sikre deg timer denne høsten.

30 MINUTTER INDIVIUELL SANGUNDERVISNING
Timen er perfekt for deg som ikke ønsker 45 minutters sangtime, yngre elever som synes 45 minutter blir lenge eller deg som er i tidsklemma.

Sangpedagogen tilpasser undervisningen for den enkelte elevs behov og eleven får tett oppfølging for å kunne utvikle seg på best mulig måte innen sangfaget. Eleven blir akkompagnert på piano eller av singback via sanganlegg.

Eksempel på områder man kan jobbe med på individuell undervisning:

• Generell sangteknikk
  • Spesifikk sangteknikk for den ønskede sjanger
  • Formidling
  • Mikrofonteknikk
  • Improvisasjon
  • Notelesning
  • Gehørtrening

LÅTSKRIVING
På timen utvikler og styrker du dine ferdigheter som låtskriver under individuell veiledning av en sangpedagog. Undervisningstimene varer i 45-minutter. Vi tilpasser undervisningen etter dine ønsker og behov, og du får tett oppfølging for å kunne utvikle deg tekstlig og musikalsk. Du lærer å skrive dine egne sanger fra bunnen av og vi følger deg gjennom de ulike prosessene fra idé til ferdig materiale. Vi har fokus på tekst, musikk og sanglig fortolkning. Refleksjon rundt egen skriving står sentralt.

Passer for alle aldre og nivåer – vi tilpasser opplegget til deg og dine ønsker.

Eksempler på områder man kan jobbe med på låtskrivingstimene:

• Tekstlig og musikalsk fokus – det du trenger for å kunne uttrykke deg og din musikk
  • Ulike verktøy og metoder innenfor tekstskriving
  • Finne passende melodi og akkorder
  • Komposisjon og arrangering
  • Oversikt over tekstlige og musikalske virkemidler, verktøy og metoder tilpasset ditt arbeid
  • Ulike verktøy når man «står fast» i prosessen
  • Inspirasjonsteknikker
  • Egenart, sound og uttrykk
  • Framføring og formidling
  • Mulighet til å framføre egenskrevet materiale på skolens huskonserter.

Du kan velge å betale for enkelttimer eller 10-timerspakker. Ved vanlig 10-timerspakke vil undervisningen foregå ukentlig på et fast tidspunkt. Hvis du ønsker å spre timene og heller avtale tidspunkt etterhvert bør du kjøpe 10-timerspakke FLEXI.

23. august 2019