Om oss

Oslo sangskole ble opprettet i 2011 av sangpedagogene Julie Lillehaug Kaasa, Therese Lech, Renate Staal Nygård og Julie Dahle Aagård. De hadde alle hatt private sangelever i flere år, men bar på en felles drøm om å en dag lage en egen skole med fokus på sang.

Skolen består nå av elever med ulik erfaring, ambisjoner og personer i alle aldre. Pedagogene som jobber på skolen er erfarne og høyt utdannede sangpedagoger.

På Oslo Sangskole er alle velkomne, enten du er 10år eller 90år, enten du er en erfaren sanger, eller om du kun har sunget i dusjen. Hos oss kan du lære sangteknikk, videreutvikle deg musikalsk, lære nytt repertoar, trene opp gehøret og opptre på våre huskonserter med akkompagnement.

Hvor forgår undervisningen

All undervisning foregår på Øvingshotellet i Trondheimsveien 2, med inngang fra Korsgata/Schaus plass. Undervisningsrommene inneholder lydanlegg, mikrofon og piano.

Slik fungerer påmelding og betaling av sangtimer

• Klikk deg inn på påmelding i menyen og fyll inn skjemaet (Hvis du er under 18 år må dette gjøres med en foresatt).
  • Når du har meldt deg på får du svar innen 3-7 virkedager på e-post. Der må du bekrefte at du ønsker plassen. Påmeldingen regnes som bindende, og de som melder seg på er garantert plass etter innbetaling av kurs.
  • Alle elever blir fordelt til lærere etter alder, nivå, ønsket sjanger, tidspunkt og andre relevante opplysninger.
  • Hvis vi ikke finner plass til deg, blir du satt på venteliste. Du betaler ikke før du får bekreftet at vi har plass til deg.
  • Alle må forhåndsbetale før undervisningsstart. Faktura blir sendt via e-post til oppgitt epostadresse.
  • Undervisningen foregår ukentlig i individuelle timer med sangpedagog. Ved 10-timerspakke forhåndsbetaler du for 10 timer av gangen. Undervisningen løper til skriftlig oppsigelse. Er du ikke fornøyd med undervisningen kan du få tilbake halve beløpet dersom du ønsker å slutte etter endt 5.time.
  • Når det er 2 timer igjen får eleven automatisk en ny faktura på e-post for de neste 10 timene. Elever som ønsker å slutte må si opp skriftlig før faktura kommer, altså innen 8.time.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/oslosangskole/public_html/wp-includes/functions.php on line 3721