Nye priser på 10-timerspakke fra 1. januar 2019

Oslo Sangskole vil ha foreta en liten prisøkning fra 1. januar 2019.
Hvis du allerede har begynt, eller begynner med en ny 10-timerspakke før 01.01.2019 vil de gamle prisene være gjeldene til du har fullført 10-timerspakken.

Ny pris for 10-timerspakke blir som følger:

10 individuelle undervisningstimer á 45 min: 5695kr

Ta kontakt med oss ved eventuelle utfordringer rundt dette.

Velkommen til sommerens huskonsert 19. juni

Tirsdag 19. juni er det igjen duket for nok en huskonsert hos Oslo Sangskole. Vi lover sommerstemning og et varmt og inkluderende publikum, og viktigst: herlige toner fra våre flotte elever enten de er nye eller erfarne, unge eller voksne.  (mer…)

VELKOMMEN TIL HUSKONSERT

Søndag 10.des kl 17.00 er det duket for nok en huskonsert hos Oslo Sangskole. Vi ønsker at alle våre elever skal få mulighet til å vise hva de har jobbet med, og få mer erfaring i å synge for et publikum. Vi lager god stemning sammen og heier på hverandre, enten man er erfaren eller helt ny i gamet! (mer…)