KUNDEOMTALE

«Oslo Sangskole er en kjempeflott skole, med gode lokaler og lærere! Anbefales på det sterkeste!»

– Jente (24) musikkstudent –

——–

«Sangtimen Oslo Sangskole hver torsdag er ukas høydepunkt! Skikkelig vitamininnsprøyting for mor midt i tidsklemma. 45 minutter med pur glede, proff veiledning og inspirasjon. Gleder meg til hver time! Anbefales på det varmeste til alle som liker å synge»

– Gudrun (42) professor –

——–

«Det har vært helt fantastisk å få jobbet ordentlig med min sangteknikk. Jeg merker veldig stor forbedring fra jeg begynte, og har nå mye mer kontroll på stemmen enn før. Har kun gode tilbakemeldinger å komme med.»

– Camilla Frøseth (29) artist-

——–

«Jeg er en godt voksen dame som hadde stor glede av å være elev ved Oslo sangskole i flere år. Jeg hadde stor glede av å lære nye sangteknikker og var glad for veiledningen og inspirasjonen jeg fikk hos lærerne. Jeg synes jeg hadde hyggelig kontakt med dem. De var svært pedagogiske og tålmodige. Det var en stor og litt skummel opplevelse å selv å få opptre på skolens elevkonser og synge til akkompagnement av profesjonell pianist (som jeg hadde sett spille på «Beat for beat» på NRK).»

– Kvinne-

——–

Jeg har lært så mye siden jeg begynte å få individuell undervisning hos Oslo sangskole, både teknikk og selvtillit . Jeg kan nå synge sanger jeg aldri hadde trodd jeg kunne synge! Og den viktigste: vi har det så gøy!

– Cecile (30) forsker –